sköt en hjort

 
 
och hängde lite smycken på den. fint! tycker jag. hoppas ni får en fin lördag, det ska jag ha, tillsammans med goa vänner och psyfest kan det aldrig bli fel. :)

people should know...

 
 

snart lägger jag mig under nålen igen, denna gången ska jag skriva en liten text. en liiiten obetydlig text som för mig betyder mycket. som får mig att tänka till och stanna upp och njuta. det är något jag behöver jobba med; att njuta av det små tingen, stanna upp och väcka mig själv för att se allt det vackra som faktiskt livet ger. jag tror att vi alla är dåliga på det.
 
 

the redhead & the katthund

 
 
såhär ser hon ut, mitt plastbarn som jag passar om dagarna. eller så är det hon som passar mig. vi kommer bra överrens iallafall, jag och katthunden. jag längtar tills det blir dags att skaffa en egen katthund, (eller egentligen borde det vara fladdermushund) det skulle göra mig riktigt lycklig. hundra gånger lyckligare än en unge. hellre ensam som gammal med en trogen vän vid min sida, än egoistisk som ung och föda barn till denna onda värld som bara blir värre. ja, så är det nog, en hund skulle göra mig fullständig. kort och gott.
 
 

Lets create!


Jag lever efter detta visdomsord just nu. Utöver det ligger jag i sängen och har det tråkigt.




YO-HO




GODMORGON SOLEN, BLOGGEN OCH LOFTA!
Detta får väl bli det första inlägget av alla de hundra kommande som jag nu lovat mig själv att börja skriva. Vi får väl se hur det går med den saken, men jag ska iallafall försöka. (Och kan man börja morgonen bättre än med denna fantastiska låt som jag nog aldrig klarar av att spela sönder?)
Idag är det förbaskat fint väder ute, jag tänker ta med mig kaffen, hunden & kameran ut i hösten och se vart benen bär oss. Stay tuned!

RSS 2.0