tjaaaa folkenz


här sitter jag och ska snart dra o jöbbe!
vet ni vad som hände mig på trikken (spårvagnen) härromdagen? jag sprang rakt in i kontrollanternas famn, utan biljett. satte mig ned, kallsvettig, tänkte att det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta boten som den kvinna man är. så kommer det fram en gubbe och ska kolla biljetten där jag sitter, han börjar med dem andra som sitter bredvid och sen går vidare... mahahahaha jag lurade faran rätt i ansiktet! nej men fattar ni vilken flax eller? det kommer ju aldrig hända igen.
nä, nu måste jag ta tag i livet utanför internet! ha dä!


yay!








finbesök i helgen av calle, det var alla tiders! :))

blonds have more fun...?

 

...mycket möjligt att dem har!

Men.

Rödtottar har roligare.

 

 


ensam hemma-söndag

sapp! läget? sitter här och snorar en grå söndagsmorgon. alli drog på sig värsta monsterförkylningen of doom förra veckan och passade på att smitta sara, som i sin tur passade på att smitta mig. hostan jag fått på köpet kommer ifrån en annan planet. eller ifrån en kärring på 60+ som rökt 20 cigg varje dag i 60 år. då hajar ni va? nästan flyger slem ur käften på mig. stå inte inom en meter nära mig, kan va ett tips just nu.
anne sa igår att hon kände sig risig, haha, lite skadeglad blir man ju. tur att hon är dansk och inte svensk, hon kommer nog inte förstå detta. naaaaaaj da. bara skoja! jag är så glad i anne så! riktigt lyckligt lottad är jag, inte bara fått en fru, utan två. <3


hej puss

Laaaaaatar mig.

Fiser, pillar i naveln och häller koffein ned i magen. Svär över locktången som inte lockar som jag vill. Svär över håret, det är för långt, för tråkigt. Springer och snor Saras smink. Snabbtestar några kläder. Har inget att ha på mig. Börjar bli stressad. Ska ju faktiskt till jobbet också.... Kommer på att mitt busskort gått ur. Blir nojig.

Går till trikken ändå. Hoppas på att inte bli bustad. Blir bajsnödig. himla skitkaffe....


RSS 2.0