rainböw


hellu friends! dags för promenadbilder! igen! men kan inte sluta fota i denna vackra stad! jaa, jag tjatar om oslo men jag känner verkligen att jag hittat hem igen. som om själen min fått ro och såna djupa saker! känns jääääättteskönt då förstås! :) ikväll sitter jag på ändan och smäller i mig choklad för att bli så fet som möjligt! todeloo!






karusell eller gigantisk asful bro? gigantisk asful bro till ingen nytta. inte ens lite utsikt att bjuda på.

hej från en tjej!


tjeeeniz peeniz bloggen!
här sitter jag med en kaffe! (vill gärna poängtera det typ hela tiden för att jag känner mig så asfrän och vuxen! heheheh.) jooo, ni vet jag superrensade ju garderoben för nån vecka sen, och slutsumman har kommit! TVÅÅÅTUSEN blev dä! OMG jag blev helt plötsligt asrik bara sådär! miljonären herself liksom! jag blev så glad och firade sönder när jag fick reda på det så att allt tog slut, ops. hehe, nejda bara skoja mamma! jag är faktiskt ju vuxen nu! ha dä så gött mina smulizar!


Nationaltheatre by night.

den 29 augusti 2011





skinny bitch!


Haj bloggen och alla trogna fanzzZZzz! Har två najsiga bilder att visa, på två najsiga målningar som finns här. Just love love love alla kladdiga väggar överallt! Blir lätt så att man spatserar runt i timmar då, fotar och nu förtiden - dricker asmycket kaffe! Kanske var lite sådär smådumt att börja kasta kaffe i sig sådär när man är nybörjardrickare. Har ju hört om att det sätter fart på magen, men surprice surprice, satte fart JÄMT LITTE mer än vad jag kunde tro da. Hähähä.....




grönland, oslo.

häj!




Här ligger jag och är fräään i skallen efter en hård arbetsdag där ALLA kunder betalade med femhundralappar vilket resulterade i slut på växel var femte minut och överdrivet mycket hjärnmatematik! Två timmar innan stängning började min hand automatiskt trycka på Kontant-knappen vid betalning, trots att jag ser att hon ska betala med kort. Då måste jag göra en retur och göra om allt igen. Så ska hon betala. Med kort, det vet jag. Men ändå, min hand trycker på kontant. And i'll do it aaaaaaaaaall over again! Dryyyyyygt Emelieee!!!

Iallafall! Jag hade tänkt att berätta en rolig grej men glömde bort vad det var. Så jag får avbryta här. :) Haaa dee! As they say.


got milk?







tjaa bloggen! long time, no seen, läget, allt bra?
med mig är det töppen! hösten börjar komma till oslo vilket ger en en väldigt bra anledning till att gömma sig i allt stickat som finns! det är ju bara fööör mysigt på hösten, då man kan traska omkring och dricka varm oboy hela dagarna, dem dagarna man inte jobbar iaf.
BTW bloggen!! jag har blivit vuxen! jag har börjat dricka kaffe, eller rättare sagt, jag älskar kaffe numera!!!
och älskar stickade tröjor!! och second hand! stickade tröjor och kaffe och second hand, det kommer bli min grej i höst. oh, i cant wait!

(fyndade en fin dunjacka för under femman, tänkte att det är lika bra att förbereda tidigt för vintern, jag brukar varje vinter i sista sekund komma på att jag behöver en varm dunjacka men brukar oftast vara för fattig för att köpa mig en. då köper jag mig någon billig sviiinkall dretjacka för under 300:- på rean och går runt och grinar hela vintern över att jag fryser. men HAH, inte detta året, emelie!)




hi!



fattar inte det här asså, är lite lost. jag har i hela mitt liv trott att karlar varit bäst i världen på att packa och flytta. min pappa har alltid varit den som styrt och ställt "ställ den lådan där, nej, inte så, vänd på den, men nej titta, ställ den sådär, så ställer du den andra sådär och lägger den där!" och så blir allt asbra, smidigt och går asfort. men min karl bara står och glor och fattar verkligen ING. "men kära nån det är väl bara att packa!!" vrålar jag. men han fattar ändå inte hur man gör. jag får alltså vara pappan och styra och ställa. blir lite surgumma men tänker att han är ju faktiskt bra på mycket annat.
<3

SWEDEN


antagligen näst sista gången i MITT LIV (låt oss hoppas) som jag är i örebro. nästa gång går flyttlasset! tjohoooo, finally, äntligen, hejdååå! det ska faktiskt bli riktigt gött hela kröpp och sinne att få komma härifrån. örebro är piss i mina ögon (och typ alla andras ögon (förutom örebroarnas, men dem vet ju inte så mycket annat), and lets face it, its true).
idag rensar jag garderoben, massor som ska slängas och säljas. väskor, skor, klänningar, you name it, skiten ska bört! faktiskt riktigt skönt att slänga grejer, bli av med det och FAKTISKT bara ha det man använder.
jag suuuger ju jämt lite på det här med att slänga gamla kläder, jag slänger aldrig något, jag sparar det i sopsäckar på vinden. för man vet inte, ibland dyker den där gamla tröjan upp i skallen, som man hade för flera år sen. just den tröjan skulle passa asbra idag! då är det fint att den ligger på vinden och väntar på en. men nu är det nog, nu ska de väck! tjaaaråå snuttisar!






karma's a bitch if only you are

köpte mig en kalender härrom dagen btw! med mitt sandkorn till hjärna är det liksom skitnödvändigt att ha en sån, annars kollapsar ALLT! jag börjar skriva ned alla mina jobbtider, visar stolt upp för sara, partypoopern, som glatt påpekar att min nya kalender går ut exakt samma dag. heeeeelt ärligt, jag kunde skjutit pojkspolingen som sålde kalendern till mig på plats, om han hade varit där. så sur blev jag! nu måste jag få tummen ur och köpa en ny.... ooooooorrrrrkkkkkkk...!

till sara

just nu vill jag bara hem till din balkong på parken, va arbetslös & lat och sitta i solen och må gött. med dig. sen gå hem och lägga mig, vakna upp och gå direkt till din balkong. och dig. och sitta där, hela dagen.
<3

life is good &

äntligen fick jag den fetaste tummen ur röven och badade!! tjohoo! inte tagit mig ett dopp på två år, inte ens med lilltån! i oslo njuter vi numera och chillar, chillar, chillar! hela tiden! förutom när vi inte jobbar då.
btw! såå störande att menyn till höger ----> med" senaste inlägg" osv är så långt ut och pajjar bilderna! hur gör man för att liksom "putta ut" den åt kanten? nån som vet?

whazzzaaaaa'''!

Går runt och är ständigt supersugen på mat! för här i norge finns det tyvärr ingen vettig mat at all. korven smakar röv, köttfärsen är äckligt grovmald, pizzorna smakar skit, köttbullarna är ett skämt! jag läääängtar/dräägglar/sucktar efter svensk mat som är som riktig mat ska va, inga fjanterier! riktiga smaker! åh blir så upprörd på norge ibland ass!!!!
nu ska jag snart åka till stan och träffa min göbbe som jag inte träffat på huuuur länge som helst, glömt bort hur han luktar... blir att knorra extra mycket idag!
puss puss på er!


RSS 2.0