LYCKLIG, så himla lycklig.

 


UPPRÖRD!

Klickade mig in på min vän stinas blogg och fann detta. Är detta på riktigt eller är det någon som skämtar med mig? Seriöst? Va? Jag är totalt mållös. Är detta verkligen på riktigt?? Finns det verkligen seriöst företag som uppmanar till otrohet och att splittra familjer och även annonserar om det??? Jag blir så arg att jag skakar. Seriöst...????


Dålig bloggerska osv

va ni är tööööta som tittar in fast att jag är sämst i hela världen på att blogga. fett dålig på att uppa trots ny blogg, dååååligt. men det enda jag gör just nu är att sova, äta, jobba, äta, sova, äta, jobba, äta, sova. och dricker oboy, i bissarra mängder! tiden går skitfort och jag hinner ingenting. förstår ni att jag inte har varit på en stan-runda på snart två månader?? & förstår ni att jag inte har varit ute och fikat på snart två månader?? GAAAHHHH! blir smågalen (mycket) saknar och längtar efter livet. snart kommer jag börja leva igen. men jag vet inte vart eller hur än. de märks. spännande!



20110310


shame on me!

får skäll för att jag är en sån dålig bloggerska. FÖRLÅT! venne vad jag ska skriva bara, och speciellt inte när jag kommer hem på kvällarna, halv åtta, supertrött, irriterad, ont i fötterna, hungrig. kan väl säga att jag åt kyckling, ris och currysås till middag idag, tror Malin hade varit gryyyymt avis på mig om hon såg de. HAH! sen kan jag väl berätta att jag är bjuden på semmelparty imorgon. trevligt! efter det ska jag våldgästa nellie och hennes säng, i vanlig ordning. Nej, nu får det vara bra här. vi ses, kompisar!


chillin' in my corner

oh so tired.



töölar-emem.

Tror jag har en hel rostig bil i halsen. Och en motor i magen. Nä fy17! Slänger iväg en blogg och hoppas på att jag ska bli friskare under tiden. Men nä, de blev jag ej. Har bakat paj idag och ätit ihjäl mig. Aja, de var väl typ allt. Må så gott tills vi hörs nästa gång, mina vänner.

 


showing no mercy, i'd do it again.

Dag tre: Ny sjukdom - förkylning.
Som om de inte ska räcka med att maggen ballar ur så ska jag nu få plågas med rakblad i halsen. Typiskt. Just nu suger väl typ allting. Men då tänker jag på att Sara & Elin kommer om två veckor så blir jag genast mycket gladare.

från vänster:

elin, sara, jag. punkt


RSS 2.0