onsdag




bonobo och jag säger godmorgon!
idag är jag så otroligt inspirerad!! vill typ börja måla tavlor, bära basker, skriva en låt och klä in hela rummet i tyger och mjuka kuddar. kanske för att jag är ledig, ensam hemma i det fulaste skrutt-kläderna med hål i trosorna ochlyssnar på fettbra musik! så jag tänkte, why not dela med mig lite utav en favvo right now. kanske njuter ni av den lika mycket som mig! lets hoooooooooooope!
sara btw, den lilla skitungen, sov i min säng inatt. igen. hon är till och med räddare för spöken än mig(!!!). haha, jaja, hon är ju faktiskt ganska mysig att sova med, såklart jag inte kan lämna stackarn själv i rummet bredvid.
ha en fin dag nu ska jag ut och göra oslo solo! njut av låten nu :D



Have you any dreams you'd like to sell?


hej snö, det var ett år sen sist vi sågs!



snart ska jag gå mot staden och överraska min fina flickvän på jobbet, men innan det måste jag berätta en sak! Att bo på loft är samma sak som att ha första parkett till fågelvärlden. inte bara en utan två små pippifåglar har redan hunnit varit inne och vänt hos oss under tiden vi bott här. en av pippisarna sket i min säng, helt ouppfostrat och total vidrigt men jag får väl ta det. alli slänger ut brödsmulor utanför vårt fönster (fast han inte får det) så att fåglar stora som pansarvagnar kommer och fladdrar med typ en meter i vingbredd. fett coolt! ska ta en bild åt er någon dag, nu måste jag pysa!




checka in!

men hallå där muskelberget!

se på mina armar, dem har gått och blivit lite muskulösa!

mina stackars taniga saker till armar, fungerar på jobbet som kläd-stång. jag hänger upp så många kläder jag får plats med och kånkar runt på. efteråt lämnar metalllkroken på galgen massa röda ränder så jag ser självmordsbenägen ut. pinsamt egentligen men har jag på mig långärmat så svettas jag ihjäl istället. såvida man inte är på etage 1, där fryser man till döds. kan tänka mig när snön kommer att man aldrig kommer att vilja vara där utan hellre stå i pers.ingången och dricka kaffe. det kommer nog jag göra iaf! ;) ps. märks det att jag är ledig idag?

 


du!


min fru!


Vad vore livet utan dig?
Dötrist & tråkigt.
Tack för att du är du och för att du accepterar mig för den jag är och försöker aldrig ändra på mig. Tack för att du aldrig dömer mig och för att du stöttar mig i allt jag gör. Du kommer alltid med så goda råd och du är alltid den personen jag vill berätta något för först. Du är den stora glädjen i mitt liv. Jag älskar dig!


RSS 2.0