HOLA SENIORITA!

 

Bloggen har visst legat på sin dödsbädd ett tag, stackarn. Men här är jag, alldeles levande! Har bara varit väldigt upptagen av livet helt enkelt och ointresserad av cyberspace = vuxenpoäng ju! Vad är jag då intresserad av att göra på dagarna? Jobba gör en ju, och jobbar lite till. Men aldrig går jag suckandes till jobbet. Mina fantastiska kollegor förgyller mina dagar och min chef är så grym att jag vill hylla henne till skyarna!

Förutom det så dricker jag (återigen)  för mycket kaffe så att jag blir överhög på koffein, promenerar sönder alla mina skor så att det läcker in vatten i hälarna vilket innebär att strumporna blir blöta och iom det absorberas min tåsvett till en fruktansvärd odör som jag sedan är livrädd för ska spridas på jobb eller värst av allt - hos hemma hos någon.
På helgerna är det obligatoriskt att gå på loppmarknad, även om man bara tittar ned i en banankartong med skräp, så har man ändå varit där och upplevt. Då känner man sig nöjd och kan gå hem och lägga sig igen, med gott samvete.

 

HA DE!

 



RSS 2.0