hate is easy, love is courage

 


say hello 2 my new little friends....

älskar aaaaaaaallt klumpigt.


torka tåren.

tog en till städning av facebook-vännerna. nu är vi nere i 63 st.
säger alltså detta en gång till till er som missat det; min facebook vill jag hålla liten och intim. alltså inte ens några tjenisar. detta är ej för att verka som en bitch eller dyl. jag vill helt enkelt bara ha det så.


come on.

 

känns som att man bara går runt och väntar. väntar på jobb och boende i norge. hoppas och håller alla tummar. MEN. samtidigt kommer en annan känsla; jag ääääälskar mitt arbetslösa lat-liv. tyvärr. jag är en lat människa! för vad gör jag på dagarna? cruisar runt och träffar lill-familjen, och hur fint är inte det då?

fast, å andra sidan hade det ju varit gött med ett jobb. få lite rutin och struktur på vardagen, ja men visst, dags att bli vuxen kanske? näää.... imorgon isåfall. inte nu iallafall.


dutdut dut dut

har suttit i ex antal timmar nu och försökt att rädda chrilles dator. änsålänge har jag hittat 30 st virus. staaaaackars staaackars lilla dator. biter på nageln för varje gång jag ska försöka ta bort ett, livrädd för att datorn ska dö. känns nästan som om man är en ghosthunter, när som helst, kan ett spöke dyka upp som jag måste försöka döda. hjälp! ja.... lite rädd blir man faktiskt. på riktigt.


13maj


tosda.

Lever livet på Saras gräsmatta de senaste dagarna tillsammans med Fia. De blir en o annan Coca Cola och tillsammans med Saras goda mat och då kan det ju aldrig bli fel. Just nu kom det ett moln, och då måste man ju passa på att springa in och posta ett inlägg, så ni inte blir ledsna på mig, vet ju att jag är sådär lagom retarded dålig på att blogga. Hade det asgött bra i Oslo btw. Nästan för bra, blev ledsen i ögat över att åka hem. Sara med vet jag, hon grina som bara den. Men men, snart är vi säkerligen där igen, och då får NI komma och hälsa på :)


roadtrip

imorgon bär det av mot OSLO och arbetsintervju på gardemoen! tjohooo! Sara min vapendragare hänger givetvis på och lever loppan med mig. hem åker vi på tisdag. seee yaaaa!!!

 


'elo karlstad!

 

Mot Lofta!!


girls inventet punk rock not england

 

 

dä blev mjukisbyxor plus alborosie. nu ska här städas!

 


god dag sverige!


har typ iiiiiiingenting att göra atm. vädret får mig att bli sjuuukt irri. hade tänkt att bättra på brännan

nu är jag är livsnjutare på heltid igen. men iom att det inte går så vad gör jag då? jag lunchar med gubben i örebro, äter äcklig torr lax och käkar negerbollar i määängder. (nej, inte "chokladbollar", det har aldrig hetat det, kommer aldrig att heta)

har hittat mig en riktigt nice frisör btw, inte ens riktigt najs är hon, snarare bäst!

från att inte varit hos frisören på två år (samt ha extrem frisörskräck) lät jag Sara gå lös på mitt hår.

om jag är nöjd? nöjdare har ingen varit.  jag lämnar dig aldrig, frisörsara! :)

 


there's no place like home.


ska göra mig fresch och dra ned på stan snart.
hoppas på att gubben kan bjurra på en ny bikni,
cuz i reeeeaaally need a ny.

har gått i samma gamla trasa i tre år nu,
det funkar ju inte, de fattar ju tillochmed jag.







(^^,)


skattjakt

testa på de här med geocache i helgen. riiiktigt roligt, ska bli min nya sport tänkte jag. åker till barcelona med grisen i juni, DÅ ska jag absolut ut på skattjakt! Testa du med! finns att ladda på appstore.

RSS 2.0